Algemene voorwaarden

Deniesfriet probeert u op een zo aangenaam mogelijke wijze te voorzien van mobiele catering. Om dit op een zo goed mogelijke wijze te laten verlopen zijn er een aantal voorwaarden opgesteld:

Op een drukke dag kan het zijn dat er meerdere groepen gebruik maken van onze service, vandaar dat het voor ons van belang is dat wij direct aan de slag kunnen als wij op locatie aankomen. Wilt u hier aub rekening mee houden en de plaats waar wij komen te staan vrij houden van auto’s fietsen en andere obstakels. Indien wij vanwege overmacht niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunnen zijn kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele geleden schade.

Onze frietwagens werken op gas, een 220 V electra aansluiting binnen 25 m van de wagen is echter wel nodig voor de werking van afzuiging, verlichting en koeling.

Wij streven ernaar om ongeveer 30 minuten voor aanvang frietuitgifte op locatie aanwezig te zijn i.v.m voorbereidingen ( plaatsing wagen, aansluiten etc.). Wij verwachten dan ook van u dat uw gasten met een klein half uur lekker komen
eten.

De tijdsduur dat wij op locatie staan is afhankelijk van de groepsgrootte maar komt normaliter neer op anderhalf uur (effectieve uitgifte). De ervaring leert dat dit ruim voldoende tijd is om iedereen meerdere keren gebruik te laten maken van onze diensten. Wilt u de tijdsduur verlengen dan zijn de kosten hiervan € 1,75 per persoon per half uur.

Wanneer er onnodig geknoeid wordt met etenswaren of er worden vernielingen aangericht dan hebben wij altijd het recht om voortijdig de wagen te sluiten.

Wij dragen zorg voor het afval m.b.t de frietwagen.

Betaling van onze diensten gebeurt altijd voorafgaand aan de uitgifte, dit kan contant of per pin. Betaald u liever per bank dan dient de betaling uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de datum van de frietuitgifte voldaan te zijn. Een factuur kan indien gewenst achteraf digitaal worden verzonden.

Reiskosten:
Ons bedrijf is gevestigd aan de Balmerd 10, 6641 LD in Beuningen. Reiskosten worden berekend over de werkelijk te rijden kilometers gestart in Beuningen en eindigend in Beuningen. U betaalt € 0,75 per gereden kilometer.

Annulering:
Bij annulering binnen twee weken voorafgaand aan de uitgiftedatum brengen wij 1/4 van het totaalbedrag in rekening.
Bij annulering binnen 1 week voorafgaand aan de uitgifte datum is dit 1/3 van het totaalbedrag en bij annulering binnen 48 uur voorafgaand aan de uitgiftedatum 1/2 van het totaalbedrag.

U kunt tot 3 dagen voorafgaand aan de uitgiftedatum bij u op locatie kosteloos het aantal gasten verminderen. Bij vermindering binnen 3 dagen voorafgaand aan de uitgiftedatum bij u op locatie zullen deze gasten toch in rekening worden gebracht. Het aantal gasten verhogen is altijd kosteloos en dit kan tot 1 dag voor de afgesproken datum van uitgifte en dan zullen de kosten aangepast worden met de meerprijs per persoon zoals in offerte genoemd.

Indien niet anders afgesproken gelden de tarieven en voorwaarden zoals deze hier zijn vermeldt.

Prijzen:
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. voor particulieren en exclusief BTW. voor zakelijke klanten.